Tager cykling ikke for lang tid ?

Nogle vil mene at cykling tager alt for lang tid i en travl hverdag med arbejde familie og venner. Hvad nu hvis jeg påstod at det ikke altid passer ? Hvad nu hvis cykling kunne give dig tid?

Jeg vil påstå at cykle giver mig tid i hverdagen, jeg kan simpelthen via cyklingen yde mere og har et mentalt overskud, så jeg kan få eksekveret i stedet for blot at arbejde… Altså jeg får gjort tingene, får taget det der måske ikke altid er det hyggeligste og mentalt hårdest. Populært sagt, får ryddet skrivebordet. Jeg har taget mig selv i at tænke: du har ikke tid til at cykle i dag, hvorefter jeg har slået tanken væk, og sagt: du har ikke tid til at lade vær…

En anden god ting er at man får rigtigt mange gode ideer og tanker på en cykeltur, de endorfiner som bliver frigivet er positive og de sorte tanker kommer i baggrunden, det er rigtigt svært at være negativ mens man dyrker motion.

Cykling tager længere tid end løb… jaa det gør det… men man skal heller ikke blande æbler og pærer, dvs. at rigtigt mange når de løber er tilbøjelige til at give den gas, mens når de cykler mere er til “hygge” og så er motions delen selvfølgeligt ikke det samme. Tit når jeg er ude for mig selv, så går jeg til den, sved på panden og hurtigt åndedræt. Tit også intervaller. Er klar over at ikke alle gider det, og det er da helt ok, men bare så man har det i mente.

En anden helt unik ting med cykling er netværk, dvs. at du kan skabe relationer som stikker dybt mens du cykler, altså enten forretnings netværk eller personligt netværk. Tit kommer det til at smelte sammen, og så har man et godt udgangspunkt for også at med tiden rent forretningsmæssigt at kunne spare tid, idet at møderne kan man jo (meget bedre) holde på cyklen! Frisk luft og motion giver altså bare en bedre stemning end et mødelokale, (ved ikke om arbejdstilsynet vil godtage arbejdspladsen… der er jo ikke hæve/sænke borde 🙂 Altså den tid du skulle bruge i mødelokalet eller kontoret, sparer du! whats not to like ?

Cyklingen kan også bruges som transport middel, altså istedet for at sidde i en lang bilkø, får du frisk luft, motion og clearet hovedet til dagens udfordringer, igen du FÅR tid af at cykle..

I weekenden kan cyklingen tage tid fra familien… ja, men hvad nu hvis du var en bedre udgave af dig selv når du kom hjem? Havde overskud til børnene, overskud til din partner ? Ville du så ikke spare den tid du sad og IKKE var den bedste udgave af dig selv? Eller kigger ned i din telefon og kigger katte billeder! Altså også her ville du FÅ tid og ikke miste..

Jeg vil rigtigt gerne dele ud af min erfaring omkring hvad cykling kan bidrage med, så kontakt mig gerne til en uformel snak om hvordan du kan spare tid med cyklingen.