Udlejning

I 10 år havde jeg min base i Toscana, og kender hver en sten på vejen. Vores udlejning tager udgangspunkt i vores eget hus, (flere kommer til). Huset er fordelt på 5 soveværelser, alle med sublim udsigt over dalen. Så hvis du kan forstille dig at vågne op til kirkeklokker og fuglekvider med. Den skønneste udsigt, er dette lige noget for dig/jer.

Huset er et gammelt stenhus totalt renoveret med stor respekt for det originale hus. Der er plads til 10 personer, fordelt på 5 store dobbeltværelser. Huset har 2 store badeværelser, og 3 toiletter i alt. Køkken med alle moderne faciliteter, samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Udenfor åbner stedet sig rigtigt op. Stor dejlig pool med lækkert pool område. Grill og original autentisk Italiensk pizza stenovn. Her kan de lune aftener nydes ved det store plankebord med et godt glas vin i hånden.

Plads til
10 personer

Dejlig område
med lækker pool

Det bedste
Cykelområde

Huset er omgivet af 2,5 hektar grund med 250 oliven træer. Så ingen forstyrrende elementer her. Der kan laves aftale om pizza aften eller 4 retters toscansk middag, hvor det eneste i skal er at sætte jer tilbage og nyde en Italiensk mad ”mamma” udfolde sig.

Cykelområdet er, kan jeg sige uden at blinke, det bedste i verden. Cykelleje kan arrangeres, med mine favorit ruter som gratis bonus 🙂

Desuden har vi gode aftaler med restauranter og vingårde. Hvis man er til lækre butikker og cafeer, så ligger Montecatini Terme kun 15 min. væk.

Huset bliver lejet ud hele året, som udgangspunkt lørdag til lørdag, men ring eller skriv gerne for specielle ønsker.

Lav sæson:01.01.2020 – 09.03.2020
19.10.2019 – 31.12.2019    Pris pr. uge 15.000,00 kr

Mellem sæson:09.03.2020 – 15.06.2020
24.08.2020 – 19.10.2020  Pris pr. uge 19.000,00 kr

Høj sæson:     15.06.2020 – 24.08.2020     Pris pr. uge 31.500 kr

2021 sæson uændret dog med 5% indeks stigning på alle uger.

Kontakt

Casa Danese udlejes igennem Hamburgerbike.

Som ansvarlig for dette står Bo Hamburger, hvis ikke andet er anført.

Ved booking betales straks 40% af aftalte leje beløb.

Rest beløb betales senest 12 uger inden ankomst.

Indtjekning er hvis ikke andet er aftalt fra kl, 16.00 aftalte dato udtjekning kl. 10.00 aftalte afrejse dag.

Slutrengøring samt linned og håndklæder.

Slutrengøring er aftalt til 250 euro som betales på stedet. Sengelinned samt håndklæder og poolhåndklæder er aftalt til 25 euro pr. Person, betales ligeledes på stedet.

Afbenyttelse.

Hele huset samt pool område er til fuld og eksklusiv afbenyttelse af lejer. Hårde hvidevarer samt andre husholdnings udstyr ligeledes til fri afbenyttelse.

Erstatning

Genstande som går i stykker eller ødelægges af lejer skal straks indberettes til Bo Hamburger og erstatning aftales.

 

 

. Force Majeure
Lejeren frigøres ikke for betaling af lejen, såfremt han pga. personlige forhold eller force majeure (krig, strejke, naturkatastrofe og lignende) bliver forhindret i at udøve, den af ham ifølge lejekontrakten tilkommende brugsret.

Hamburgerbike kan med øjeblikkelig virkning ophæve lejeaftalen, såfremt lejeboligen ikke bliver stillet til disposition som følge af force majeure (krig, strejke, naturkatastrofe og lignende).

. Reklamation
Mangler og reklamation håndteres af Hamburgerbike. Eventuelle reklamationer over lejeboligen skal altid forelægges Bo Hamburger straks ved overtagelse af lejemålet, og senest 24 timer efter ankomst. Utilfredsstillende rengøring er et forhold mellem lejer og repræsentanten for feriestedet/objektet og skal meldes på ankomstdagen. Lejeren skal give repræsentanten en rimelig tidsfrist til at rette eller udbedre eventuelle fejl. Kan problemet ikke løses med personalet på feriestedet, er det meget vigtigt, at lejer straks kontakter Hamburgerbike, som vil forsøge at afhjælpe problemet. Reklamationer og mangelindsigelser, som ikke kan afhjælpes på stedet, og som ønskes behandlet af Hamburgerbike, skal senest være Hamburgerbike i hænde senest 7 dage efter hjemkomst. Rejser lejeren fra lejeobjektet uden forinden at have underrettet Hamburgerbike og uden at have givet sidstnævnte en rimelig frist til at rette en eventuel fejl eller skade, kan Hamburgerbike ikke pålægges nogen tilbagebetalingspligt. Såfremt at lejer ikke har underrettet Hamburgerbike om mangler og indsigelser under opholdet, har Hamburgerbike ikke mulighed for at behandle disse.