CASA DANESE

Idyllisk udsigt

Plads til 10 personer

Casa Danese er et gammelt stenhus, som er blevet totalt renoveret med stor respekt for de originale huse. Huset har 5 soveværelser, 2 store badeværelser, og 3 toiletter i alt. Alle soveværelser har en sublim udsigt over dalen. Køkken med alle moderne faciliteter, samt bryggers med Miele vaskemaskine og tørretumbler. Udenfor åbner stedet sig rigtigt op.

Udenfor er der et lækkert poolområde samt grill og original autentisk Italiensk pizza stenovn. Her kan de lune aftener nydes ved det store plankebord med et godt glas vin i hånden.

Priser 2022
Lavsæson: 17.500 kr/uge
Mellemsæson: 22.000 kr/uge
Højsæson: 36.000 kr/uge

Priser 2023
Lavsæson: 18.500 kr/uge
Mellemsæson: 23.000 kr/uge
Højsæson: 38.000 kr/uge

Lavsæson = 01/01 – 09/03 og 23/10-31/12
Mellemsæson = 09/03 – 15/06 og 24/08 – 16/10
Højsæson = 15/06 – 24/08

El- og gasforbrug afregnes seperat

Indflytningsdag : Lørdag

Plads til
10 personer

Dejlig område
med lækker pool

Det bedste
Cykelområde

Betingelser & praktisk information


Casa Danese og Casa Lecceta udlejes igennem Hamburgerbike
Som ansvarlig for udlejningen står Bo Hamburger, hvis ikke andet er anført.
Ved booking betales straks 40% af aftalte leje beløb.
Rest beløb betales senest 12 uger inden ankomst.

Indtjekning
Hvis ikke andet er aftalt fra kl, 16.00 aftalte dato udtjekning kl. 10.00 aftalte afrejse dag.

Slutrengøring samt linned og håndklæder
Slutrengøring er aftalt til 250 euro (lejes hele casa Lecceta 300 euro ) som betales på stedet. Sengelinned samt håndklæder og poolhåndklæder er aftalt til 25 euro pr. Person, betales ligeledes på stedet.

Afbenyttelse
Hele huset samt pool område er til fuld og eksklusiv afbenyttelse af lejer. Hårde hvidevarer samt andre husholdnings udstyr ligeledes til fri afbenyttelse.

Erstatning
Genstande som går i stykker eller ødelægges af lejer skal straks indberettes til Bo Hamburger og erstatning aftales.

 

Force Majeure
Lejeren frigøres ikke for betaling af lejen, såfremt han pga. personlige forhold eller force majeure (krig, strejke, naturkatastrofe og lignende) bliver forhindret i at udøve, den af ham ifølge lejekontrakten tilkommende brugsret.

Hamburgerbike kan med øjeblikkelig virkning ophæve lejeaftalen, såfremt lejeboligen ikke bliver stillet til disposition som følge af force majeure (krig, strejke, naturkatastrofe og lignende).

 

Reklamation
Mangler og reklamation håndteres af Hamburgerbike. Eventuelle reklamationer over lejeboligen skal altid forelægges Bo Hamburger straks ved overtagelse af lejemålet, og senest 24 timer efter ankomst. Utilfredsstillende rengøring er et forhold mellem lejer og repræsentanten for feriestedet/objektet og skal meldes på ankomstdagen. Lejeren skal give repræsentanten en rimelig tidsfrist til at rette eller udbedre eventuelle fejl. Kan problemet ikke løses med personalet på feriestedet, er det meget vigtigt, at lejer straks kontakter Hamburgerbike, som vil forsøge at afhjælpe problemet. Reklamationer og mangelindsigelser, som ikke kan afhjælpes på stedet, og som ønskes behandlet af Hamburgerbike, skal senest være Hamburgerbike i hænde senest 7 dage efter hjemkomst. Rejser lejeren fra lejeobjektet uden forinden at have underrettet Hamburgerbike og uden at have givet sidstnævnte en rimelig frist til at rette en eventuel fejl eller skade, kan Hamburgerbike ikke pålægges nogen tilbagebetalingspligt. Såfremt at lejer ikke har underrettet Hamburgerbike om mangler og indsigelser under opholdet, har Hamburgerbike ikke mulighed for at behandle disse.