Udlejning

Nyhed nu 2 huse i samme område !

I 10 år havde jeg min base i Toscana og kender hver en sten på vejen. Vores udlejning tager udgangspunkt i vores 2 huse.  Husene er fordelt på henholdsvis 5 soveværelser og 7 soveværelser. alle med sublim udsigt over dalen. Så hvis du kan forstille dig at vågne op til kirkeklokker og fuglekvidder med den skønneste udsigt, er dette lige noget for dig/jer.

Husene er et gamle stenhuse, totalt renoveret med stor respekt for de originale huse. Der er plads til 10  og 14 personer, fordelt på 5 og 7 store dobbeltværelser. Casa Danese har 2 store badeværelser, og 3 toiletter i alt. Køkken med alle moderne faciliteter, samt bryggers med Miele vaskemaskine og tørretumbler. Casa Lecceta har 5 badeværelser, samt et ekstra toilet. Også her er der Miele hårde hvidevarer. Udenfor åbner stederne sig rigtigt op. Store dejlige pools med lækre poolområder. Grill og original autentisk Italiensk pizza stenovn. Her kan de lune aftener nydes ved det store plankebord med et godt glas vin i hånden.

NYT NYT NYT

Endnu et dejligt hus beliggende tæt på Marliana og Montecatini Terme

Plads til 14, fordelt på 7 soveværelser, 5 badeværelser og 6 toiletter

Lækker pool, terrasser, pizza ovn og alle de andre ting fra det det andet hus.

Plads til
10 personer

Dejlig område
med lækker pool

Det bedste
Cykelområde

Huset er omgivet af  henholdsvis 2,5  og 3 hektar grund med 250 og 300 oliven træer. Så ingen forstyrrende elementer her. Der kan laves aftale om pizza aften eller 4 retters toscansk middag, hvor det eneste i skal er at sætte jer tilbage og nyde en Italiensk mad ”mamma” udfolde sig.

Cykelområdet er, kan jeg sige uden at blinke, det bedste i verden. Cykelleje kan arrangeres, med mine favorit ruter som gratis bonus 🙂

Desuden har vi gode aftaler med restauranter og vingårde. Hvis man er til lækre butikker og cafeer, så ligger Montecatini Terme kun 15 min. væk.

Huset bliver lejet ud hele året, som udgangspunkt lørdag til lørdag, Casa Lecceta Søndag til Søndag) men ring eller skriv gerne for specielle ønsker.

Lav sæson:01.01.2021 – 09.03.2021
23.10.2021 – 31.12.2021    Pris pr. uge 16.500,00 kr

Mellem sæson:09.03.2021 – 15.06.2021
24.08.2021 – 16.10.2021  Pris pr. uge 21.000,00 kr

Høj sæson:     15.06.2021 – 24.08.2021     Pris pr. uge 34.500 kr

Casa Lecceta er som udgangspunkt 20% dyrere for hele huset

Men kontakt os gerne for tilbud

2022 sæson uændret dog med 5% indeks stigning på alle uger.

Kontakt

Casa Lecceta plads til 14

Casa Danese og Casa Lecceta udlejes igennem Hamburgerbike.

Som ansvarlig for dette står Bo Hamburger, hvis ikke andet er anført.

Ved booking betales straks 40% af aftalte leje beløb.

Rest beløb betales senest 12 uger inden ankomst.

Indtjekning er hvis ikke andet er aftalt fra kl, 16.00 aftalte dato udtjekning kl. 10.00 aftalte afrejse dag.

Slutrengøring samt linned og håndklæder.

Slutrengøring er aftalt til 250 euro (lejes hele casa Lecceta 300 euro ) som betales på stedet. Sengelinned samt håndklæder og poolhåndklæder er aftalt til 25 euro pr. Person, betales ligeledes på stedet.

Afbenyttelse.

Hele huset samt pool område er til fuld og eksklusiv afbenyttelse af lejer. Hårde hvidevarer samt andre husholdnings udstyr ligeledes til fri afbenyttelse.

Erstatning

Genstande som går i stykker eller ødelægges af lejer skal straks indberettes til Bo Hamburger og erstatning aftales.

 

 

. Force Majeure
Lejeren frigøres ikke for betaling af lejen, såfremt han pga. personlige forhold eller force majeure (krig, strejke, naturkatastrofe og lignende) bliver forhindret i at udøve, den af ham ifølge lejekontrakten tilkommende brugsret.

Hamburgerbike kan med øjeblikkelig virkning ophæve lejeaftalen, såfremt lejeboligen ikke bliver stillet til disposition som følge af force majeure (krig, strejke, naturkatastrofe og lignende).

. Reklamation
Mangler og reklamation håndteres af Hamburgerbike. Eventuelle reklamationer over lejeboligen skal altid forelægges Bo Hamburger straks ved overtagelse af lejemålet, og senest 24 timer efter ankomst. Utilfredsstillende rengøring er et forhold mellem lejer og repræsentanten for feriestedet/objektet og skal meldes på ankomstdagen. Lejeren skal give repræsentanten en rimelig tidsfrist til at rette eller udbedre eventuelle fejl. Kan problemet ikke løses med personalet på feriestedet, er det meget vigtigt, at lejer straks kontakter Hamburgerbike, som vil forsøge at afhjælpe problemet. Reklamationer og mangelindsigelser, som ikke kan afhjælpes på stedet, og som ønskes behandlet af Hamburgerbike, skal senest være Hamburgerbike i hænde senest 7 dage efter hjemkomst. Rejser lejeren fra lejeobjektet uden forinden at have underrettet Hamburgerbike og uden at have givet sidstnævnte en rimelig frist til at rette en eventuel fejl eller skade, kan Hamburgerbike ikke pålægges nogen tilbagebetalingspligt. Såfremt at lejer ikke har underrettet Hamburgerbike om mangler og indsigelser under opholdet, har Hamburgerbike ikke mulighed for at behandle disse.

Nyhed Casa Lecceta plads til 14